Close

Search

 

Het nummer van de Rolling Stones is een ode aan de liefde tussen mensen. Ook mooi! Maar in ons geval houden we het bij de liefde van de mens voor zijn machine. In dit geval de motor. In de meest brede zin van het woord. Zowel het vervoermiddel als de krachtbron.

Anne (spreek uit: Onne) Galama van SWF Ignition begrijpt de liefhebber die graag rondtoert en ook de liefhebber die elk vrij uurtje gebruikt om te sleutelen. En die dus op zoek is naar net dat ene elementje dat zijn/haar motorfiets beter laat lopen. Waarom hij ze begrijpt? Omdat hij zelf ook zo’n liefhebber is.

Anne is naar eigen zeggen opgevoed als werktuigbouwer en door zijn werkervaring (o.a. bij Koninklijke Marine) kan hij meepraten over elektrische machines en besturingstechniek. Combineer dit met de passie van de motorrijder en de bevlogenheid van de sleutelende hobbyist en je hebt dé partij met wie je zaken wilt doen als het gaat om de elektronische printplaten t.b.v. ontstekingssystemen.

SWF Ignition is het bedrijf waar voor Galama werk en hobby bij elkaar komt. Verwacht geen massaproductie in een fabriek, maar elektronische printplaten die met gevoel en aandacht en per stuk worden gemaakt. Logisch dat hij is begonnen met jeugdliefde BSA, maar later volgde in rap tempo de Moto Morini, Honda en hardloper Moto Guzzi.

Ben jij dus ook zo’n liefhebber van motoren en sleutelen, dan is de vraag dus niet OF maar WANNEER bij jou de vonk overslaat. En jij overgaat tot het bestellen van zo’n elektronische printplaat van SWF Ignition. Hou ons op de hoogte van je bevindingen, want met al die gebruikservaringen kunnen we het technisch ontwerp naar een nog hoger niveau tillen.

Contact
Back to Top
Product is toegevoegd aan het winkelmand